maanantai 27. elokuuta 2012

Tarkistusta.. Tarkistusta..

Kirjanpitoni oli ajantasalla, mutta jatkoaikaa annan huomiseen klo 21.00 hänelle/heille ilmoittautua, minkä jälkeen on uusi/uudet parit tiedossa.

Onneksi tässä vaiheessa kuin kesken leikin. Eli tämä on ihan hyvä tehdä.. Eli siis ottaa omaan pariin yhteyttä ennen kuin kierros lähtee käyntiin.

Onhan se tietenkin, ettei kaikki ole yhtä paljoa koneella kuin minä. Minulla tosin sähköpostit päivittyvät puhelimeen, joten pääsen ne heti lukemaan. Kerkeäisin vielä vastaamaan, niin olisi hyvä.

Itselläkin tässä synttärileipomukset menossa + siivoukset, niin en niin hirveästi nyt päivystä koneen ääressä.


Hienosti olette hoitaneet tähän mennessä hommat, joten tästä on hyvä jatkaa.

11 kommenttia:

 1. Ja täällä yksi nipo-Tiina toivoo, että minun salaiseni (se hlö jolle minä lähetän)reagoisi blogikommenttiin :( Tiedän kyllä, että ihmisillä voi olla työ-, opiskelu-, tai perhekiireitä, mutta silti olisi hauskaa saada pieni kommentti tyyliin "hei SNY, odotan innolla syksyä ja pakettejasi" tms. Nyt en tiedä onko parini edes lukenut blogiaan tai muuten huomannut että hänellä on uusi SNY...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, on mukava tietää, että oma kommentti on huomattu =) Terv. Reppanaisen sny

   Poista
  2. aivan samaa mieltä...ei ole minun kommentteihinkaan reagoitu.

   Poista
  3. Laittakaa rehellisesti omalla nickillä kommentit, niin pystyy sny:kin reagoimaan. Hyvähän se on anonyymina kommentoida..

   Poista
 2. Toivottavasti kirjanpitosi ei pidä paikkaansa. Ja jos tippujia on jo tässä vaiheessa niin toivottavasti ei sitten myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Hieman tosiaan kuulostaa "erilaiselta" alulta..

  Minä sain omaan ensimmäiseen yhteydenottooni vastauksen sähköpostiin (osoitteesta ei selviä kuka olen)saman illan aikana ja olin hyvin iloinen, kun hän viitsi niin nopeasti, että oli kortin nähnyt.

  Tuli juuri niin hyvä mieli, kun Sny kierroksella voi tulla!

  VastaaPoista
 4. Mun sny on ottanut yhteyttä jo kahdesti. Sain perjantaina kivan, itstehdyn oravakortin, mutta kun odotin, että kuvataan ja saan koneelle, niin lähetän kuvankin Emolle. Kas kun toinen tämän talouden asukkaista ei vaan ole sisäistänyt, että tämä on erittäin-huippu-tärkeää. Itse en kuvaa enkä siirrä kuvia koneelle, niin...loput arvaatte. Suuret kiitokset huomioinnista!

  terv. Siru

  VastaaPoista
 5. Harmillista, että ei ilmoiteta sovituista hommista. Eihän se suuri vaiva olisi viestiä laittaa...

  VastaaPoista
 6. Olen Riikan kanssa samaa mieltä. Toivottavasti kirjanpito ei nyt pidä paikkaansa.

  VastaaPoista
 7. Ilmoitusta tänään laittanut sinulle sähköpostiin! oma ongelma oli eilen täällä päässä... asia kunnossa, kun mies pyydetty apuun... oli jokin nettiongelma!

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että kirjanpito oli kohdallaan kuitenkin. Ja tuo enkelipakettilinkki on aivan mahtava! Mä en ikinä osais tehä tolleen

  VastaaPoista